Søderhamns Græsk Madbrød
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : KIS Indsendt : Red : |
|
|
Oliven skæres i halve og de soltørrede tomater skæres på tværs.
Det hele blandet grundigt sammen. Hvedemel tilsættes til konsistensen er rigtig. Dejen sættes i en skål i køleskab i 2 timer med stanniol over. Form brød eller lidt store boller og lad dem stå og hæve ved stue temperatur i 20 min. Pensles med olie og strøs med friskkværnet salt Bages i ovnen ved 200 grader omkring 20 min for bollerne og omkring 5 minutter længere for brødet. Tips: Skær evt. et snit i toppen af brød lige inden det sættes ind for at give et rustikt udseende. |
|
Opskriften er vist 4520 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne