Krydderet ketchup
Indsendt af : JoTof Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem, tomater og løg i grove stykker. Hæld det i en gryde med krydderierne, sukker, sirup og eddiken. Kog hele baduljen til æblerne er godt møre (ca.15 min.)
Blend massen med en kraftig stavblender. Smage ketchuppen til sukker og lagereddike. Hvis den er lidt for tynd, kan den jævnes med agaragar. Er den for tyk, kan der tilføres lidt af lagen fra dåsetomaterne Massen hældes på skoldede glas og stilles i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 4258 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne