Farserede Peberfrugter 03

Farserede Peberfrugter 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Oxbøll

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 friske Røde Peberfrugter
600 g.Hakket oksefars 6-8%
1 stort løg
1 æg
10 cherrytomater
8 fedhvidløg
 
 Frisk basilikum
0.5 tsk.Chillipulver
 Salt
 peber
 
0.5 dl.Hvidvin
3-4 spsk.olie
0.5 dl.oksebouillon
 
 Lidtfløde
 
Opskrift:
Hak løg, tomater, basilikum blad fint. Det røres med farsen sammen med presset hvidløg og ægget. Farsen stilles på køl.
Peberfrugterne åbnes ved stilken og kerner og stok fjernes.
Farsen fyldes i peberfrugten, vær omhyggelig med at få dem helt fyldt.
De fyldte frugter bages i ovnfast fad med bouillon, hvidvin og olie, lidt salt og peber, ved 175 grader i ca. 45 min.

Der kan laves sovs af fonden og fløden som koges op og jævnes.
Retten serveres med ris og en god salat gerne med parmesan revet over.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Farserede peberfrugter

karakterer:
Opskriften er vist 7202 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu