Farserede Peberfrugter 03
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Oxbøll Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, tomater, basilikum blad fint. Det røres med farsen sammen med presset hvidløg og ægget. Farsen stilles på køl.
Peberfrugterne åbnes ved stilken og kerner og stok fjernes. Farsen fyldes i peberfrugten, vær omhyggelig med at få dem helt fyldt. De fyldte frugter bages i ovnfast fad med bouillon, hvidvin og olie, lidt salt og peber, ved 175 grader i ca. 45 min. Der kan laves sovs af fonden og fløden som koges op og jævnes. Retten serveres med ris og en god salat gerne med parmesan revet over. |
|
Opskriften er vist 7202 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne