Æggesalat med løg og karry

Æggesalat med løg og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.græsk yoghurt
 Salt
 peber
 Karry
1 bdt.purløg
1 rødløg
3 hårdkogte æg
 
Opskrift:
Hæld yoghurten op i en skål.
Smag til med salt, peber og karry til det har den ønskede smag.
Hak purløg fint og bland det i.
Skær løget i mindre stykker og bland det i.
Pil æggene, skær dem i mindre stykker og bland dem i.
Server på et stykke brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11221 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu