Æggesalat med løg og karry
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Hæld yoghurten op i en skål.
Smag til med salt, peber og karry til det har den ønskede smag. Hak purløg fint og bland det i. Skær løget i mindre stykker og bland det i. Pil æggene, skær dem i mindre stykker og bland dem i. Server på et stykke brød. |
|
Opskriften er vist 11221 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne