Røget laks på italiensk brød med æg og spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Oprindelsesland : Italien Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Rens spinaten og kog den 5 minutter i saltet vand. Dryp den af i en sigte og tryk væden ud med bagsiden af en grydeske. Kom spinaten i. Krydr med muskat, salt og peber. Rist brødet på brødrister eller i ovn. Pensl en pande med olie og steg spejlæggene. Fordel spinaten på brødet. Læg lakseskiverne på og slut af med spejlæg. Drys lidt purløg på.
|
|
Opskriften er vist 20997 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-22 22:56:30 Hvorledes er denne glutenfri`?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne