Let og sund tærte med laks og spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Fryseegnet : Må ikke nedfryses! Indsendt af : Solveig Indsendt : Red : |
|
|
Tag en af rullerne i pakken med filodej ud og lad den tø op cirka 6 timer i forvejen. Læg samtidig den frosne spinat til at tø op i en si. (Hvis du har glemt at tø spinatten op, kan den godt varmes let i mikrobølgeovnen.)
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. For det pæneste resultat smør nu en tærteform og læg de tynde plader af filodej på en efter en, så der stikker lidt op i siderne. For det letteste, brug bagepapir i stedet for smør. Pres så meget som muligt af væsken ud af spinaten. Det er vigtigt for, at tærten skal blive god. Pres et fed hvidløg eller to efter smag og bland det med spinaten, før du fordeler den ud på tærtebunden. Skær eller riv laksen i mindre stykker og fordel den udover spinaten. Bland æggene, æggehviden, osten og cremefinen sammen med salt og peber og fordel den udover laksen. Nu skal tærten bare i ovnen og have 20-30 min til den er fin og lysebrun på toppen. God appetit! Tips: Må ikke fryses, da der er spinat i! Opskriften er kombineret ud fra dem som har fået højest point herinde og så omdannet til en fedtfattig version. |
|
Opskriften er vist 15049 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne