Grisekød curry
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : DaddyOne Indsendt : Red : |
|
|
Svits fennikelfrø, spidskommen, allehånde og kardemomme på en varm pande. Knus dem i en morter, og bland med gurkemeje, stødt koriander og citrongræs.
Varm olie op i en gryde, og svits krydderierne et minut. Tilsæt kød, og lad det tage farve. Tilsæt det hakkede læg, ingefær og gulerødderne. Svits 2 minutter. Tilsæt tomatpasta, og lad det svitse med ca. 1/2 minut. Tilsæt kokosmælk, vand, karrypasta, korianderblade og limeblade. Lad det retten simre 30-40 minutter. Kog risene imens. Server. Tips: I stedet for tørrede korianderblade, kan frisk koriander bruges med fordel. Også til pynt oven på den færdige ret. Jeg brugte 3 skinkeschnitzler som jeg skar ud i passende "terninger". Det er nogle gange lige så billigt som en pakke svinesmåkød, og du har mere kontrol med, hvad det er, du serverer. |
|
Opskriften er vist 4780 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne