Kyllingeinderfilet svøbt bacon

Kyllingeinderfilet svøbt bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : gumser

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kyllingeinderfilet
1 pakkebacon i skiver
1 glaschampignon i skiver
5 dl.fløde
1 spsk.olivenolie
 ris
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingefileterne svøbes i bacon og svitses på en "varm" pande til baconen er begyndt at blive sprød, fileterne læges derefter i et ovnfast fad. Champignon drænes for væde som gemmes til senere, hak der efter champignons og kom dem på den varme pande sammen med lidt oliven olie rist dem til de er svundet lidt ind og hæld så væden fra champignonerne ved, kog op og tilføj så fløden. Det hele hældes derefter over kyllingestykkerne og sættes i en forvarmet ovn på ca. 180 gr. Alm. ovn i ca. 45 min. eller til den er blevet gylden på toppen. Serveres med ris og smages først da til med salt/peber idet at baconen kan variere i styrke.

Nem ret som alle i familien kan li.





karakterer:
Opskriften er vist 27910 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-28 10:21:51
Den sad lige i skabet :). Og nem tilmed.

  -   2014-03-31 05:37:36
Den kan varmt anbefales. Super nemt og selv de helt små spiste godt med.

  -   2014-03-22 09:15:22
Den skal prøves, ser ret nem ud:)