Kyllingeinderfilet svøbt bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : gumser Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefileterne svøbes i bacon og svitses på en "varm" pande til baconen er begyndt at blive sprød, fileterne læges derefter i et ovnfast fad. Champignon drænes for væde som gemmes til senere, hak der efter champignons og kom dem på den varme pande sammen med lidt oliven olie rist dem til de er svundet lidt ind og hæld så væden fra champignonerne ved, kog op og tilføj så fløden. Det hele hældes derefter over kyllingestykkerne og sættes i en forvarmet ovn på ca. 180 gr. Alm. ovn i ca. 45 min. eller til den er blevet gylden på toppen. Serveres med ris og smages først da til med salt/peber idet at baconen kan variere i styrke.
Nem ret som alle i familien kan li. |
|
Opskriften er vist 27894 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer 40&Ikkefærdig - 2014-06-28 10:21:51 Den sad lige i skabet :). Og nem tilmed. Linda - 2014-03-31 05:37:36 Den kan varmt anbefales. Super nemt og selv de helt små spiste godt med. Jesper - 2014-03-22 09:15:22 Den skal prøves, ser ret nem ud:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne