Appelsin-nødde-chokoladekage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kathrine Indsendt : Red : |
|
|
Rør 100gr blødt smør med sukkeret til det er let og smidigt.
Tilsæt æggene 1 af gangen og pisk godt ind imellem. Tilsæt revet appelsinskal og hakkede hasselnødder Bland mel, kakao, bagepulver og vanilie sukker i en skål. Sigt det skiftevis med mælk og appelsinsaft i æggeblandingen. MÅ IKKE PISKES – skal vendes stille og roligt med dejskraber. Smelt de sidste 150g smør og de 200g chokolade over et vandbad. Lad det derefter køle lidt af, før det vendes i resten af dejen. Dejen skrabes i en springform på ca. 22 cm. Kagen bages på 175° på nederste rille i ca. 1 time, eller til der kan stikkes en strikkenål eller gaffel i og den kommer ren op. Tips: Dejen skal være meget tyk når den er færdig, så bliv ikke forskrækket over konsistensen når den skal i ovnen. |
|
Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne