Spinat a la stine

Spinat a la stine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ladegaard

Indsendt :     

Ingredienser:
400 gram Spinat, frisk nippet for stilke
250 gram Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rødløgene halveres og skæres i skiver. De svitses på panden ved middel varme. Citronon rives, og saften hældes over løgene. Der drysses evt med lidt salt. Champignoner skæres i kvarte og tilføjes. Spinatbladende skylles, dryppes godt af og vendes forsigtigt i sammen med den revne citronskal.





karakterer:
Opskriften er vist 4268 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1236 (294 kcal)
KJ pr. Pers. 309 (73 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 130 KJ (30 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu