Røget laks og rejer på salatbund
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland rejer og laks forsigtig med citronskal, basilikum og persille. Lad det stå og trække i køleskabet nogle timer.
Anret forårsløg, salat og agurk og fordel reje/laksblandingen på fad og tilsæt dressing lige før servering. Server evt. varme brød ved siden af. |
|
Opskriften er vist 106170 gange,
og udskrevet 1562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Stig - 2007-04-08 13:36:06 Rigtig rigtig lækker !! vi havde ikke agurk og forårsløg,og undlod citronskallen. Brugte lidt rå løg, purløg,basilikum,persille og 1 mangofrugt. Endvidere brugte vi æblecider-eddike. Det ødelagde bestemt ikke salaten ! PRØV DEN!! Hanne - 2005-01-01 01:01:01 stor succes Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækkert, men jeg brød mig ikke om dressingen, så den brugte jeg ikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne