Skumfiduser (som børnene kan lide dem)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Smilla Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblassene i blød i koldt vand.
Bring vand og sukker i kog i en gryde. Kom vaniljekornene fra de flækkede vaniljestænger i vandet. Lad det koge i 20 minutter. (Til 110 grader C.) Kom husblassen i og rør rundt indtil det hele er smeltet. Tag det af varmen og lad det køle af i 10 minutter (til 100 grader). Læg et tykt lag flormelis i bunden af en bradepande. Pisk sukkermassen med en røremaskine eller håndmixer. Pisk i lang tid. Indtil det er meget tykt. Der skal både piskes luft ind og det skal køle af. Jeg pisker ca. et kvarter med min Kitchen Aid ved næsthøjeste indstilling. Hæld sukkermassen over i bradepanden med flormelissen. Bred det ud i et jævnt lag. Ca. 2 - 2 1/2 cm tykt. Strø mere flormelis ud over sukkermassen. Lad den køle af til det er helt koldt. Vend den evt. ud på et bord. Del den så op i tern ved at klippe med en saks eller ved at skære med en olieindsmurt kniv. En rund pizzakniv kan også bruges. Tips: Du kan evt. farve det med frugtfarve eller med saft eller juice. Du tilføjer det før piskning. |
|
Opskriften er vist 3155 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne