Appelsinkage med lage og glasur
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Kage:
Rør sukker og smør godt. Tilsæt æggene og rør godt. Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker sammen og vend det i dejen skiftevis med appelsinsaft og -skal. Smør en springform. Hæld dejen deri. Bages en time på 180 grader (almindelig ovn). Lage: Mens kagen bager, tilberedes lagen. Alle ingredienser røres sammen i en lille gryde. Koges i 15 minutter til sukkeret er helt opløst. Så snart kagen tages ud af ovnen, hældes den kogende lage ud over. Kagen hviler derefter i 10 minutter og tages så ud af springformen til videre afkøling. Glasur: Ingredienserne røres sammen med en tilpas mængde vand, til konsistensen er sej men stadig flydende. |
|
Opskriften er vist 8342 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Joan Carlsen - 2021-02-19 13:24:00 Ej den er altså rigtig god og smage pragtfuld . Da jeg hældte lagen over kagen troede jeg ikke at kage ville suge al lagen og hældte derfor resten af lagen væk . Nu vil jeg snart prøve at lave denne dejlige kage igen og vil derfor hælde al lagen over kagen denne gang 😁😁👍👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne