Spækket dyrekølle med svampesauce
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle Indsendt af : Swedish Chef Indsendt : Red : |
|
|
Befri kødet for sener og hinder.
Skær spækket i strimler og spæk køllen. Læg køllen i en skål/gryde/plasticpose og drys med peber og knuste enebær. Hæld vinen over og lad kødet trække i 30 minutter. Rens svampene og skær dem i skiver. Skær bacon i små terninger, der ristes sprøde på en pande. Kom smørret på panden og tilsæt svampene. Lad det svitse i fem minutter og drys med salt og paprika. Hold det varmt. Lad køllen dryppe godt af (gem marinaden) og brun den i gryde eller i ovnen i 10-15 minutter ved 225 grader, tilsæt marinaden og lad køllen stege videre i ca. 50 minutter ved 180 grader. Si stegeskyen og jævn med melet udrørt i lidt vand. Smages til og der kan evt. tilsættes fløde efter smag og behov. Anret svampe og baconterninger på stegefadet og hæld noget af saucen over. Køllen anrettes ved siden af og skæres ud ved bordet. Kogte hvide kartofler til. Voila! |
|
Opskriften er vist 9234 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne