Normannisk Fiskeret
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Swedish Chef Indsendt : Red : |
|
|
Lad rejer og Kammuslinger tø langsomt op.
Dryp fiskefileterne med citron og lad dem trække i 10 minutter. Flå tomaterne, del dem i kvarte og pres kernerne ud. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Varm olien i en gryde. Kom tomater, løg og presset hvidløg i. Lad det snurre i ca. 10 minutter. Hæld hvidvin ved og bring det i kog. Tilsæt salt. Skær fisken i store terninger, der lægges i gryden sammen med laurbærbladet. Lad fisken dampe ved svag varme i ca. 10 minutter. Hæld væden fra muslingerne. Hæld dem i gryden med kammuslinger og rejer. Drys med salt, peber og tabasco. Lad retten snurre ved svag varme ca. 5 minutter. Tag laurbærbladet op og tag gryden fra varmen. Pisk Creme Fraiche, æggeblommer og calvados sammen og rør det i retten, der varmes igennem; den må ikke koge. Pynt med hakket persille. Tips: Server med Landbrød eller Flutea til. |
|
Opskriften er vist 4314 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne