Røget laks med icebergsalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg og hvidløg i olivenolie til løget er klart.
Tilsæt sennep og hvidvin og kog et par minutter.
Blandes godt med kold afdryppet pasta.
Skær den røgede laks i tynde strimler.
Bland grønsager og laksestrimler forsigtig ned i pastablandingen.
Server med revet parmesanost og brød. |
|
Opskriften er vist 14980 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne