Cornelius jordbøddekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Varm jordnøddesmørret op i en kasserolle ved svag varme.
Bland de øvrige ingredienser i, bortset fra chokoladen, og rør til kraftig masse. Hæld dejen op på en plade med bagepapir. Glat det ud og lade det stivne. (det tager et øjeblik) Smelt chokoladen i vandbad og bred den ud over kagen. Når chokoladen er stivnet, kan kagen skæres op i mindre stykker. (ca. 4X4cm) |
|
Opskriften er vist 1505 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne