Cornelius jordbøddekager

Cornelius jordbøddekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3.5 dl.jordnøddesmør
1 tsk.vaniljesukker
2 dl.sirup
1 dl.kokosmel
150 g.blokchokolade
10 dl.corn flakes
 
Opskrift:
Varm jordnøddesmørret op i en kasserolle ved svag varme.

Bland de øvrige ingredienser i, bortset fra chokoladen, og rør til kraftig masse.

Hæld dejen op på en plade med bagepapir. Glat det ud og lade det stivne. (det tager et øjeblik)

Smelt chokoladen i vandbad og bred den ud over kagen.

Når chokoladen er stivnet, kan kagen skæres op i mindre stykker. (ca. 4X4cm)





karakterer:
Opskriften er vist 1505 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu