Skindstegt mørksej med rødløgskompot
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær fileterne i portionsstykker og rids skindsiden med en skarp kniv. Steges kun på skindsiden, først ved stærk varme og dernæst ved svag varme. Overdæk evt. med stanniol til sidst. Er færdig når kødet er mælkehvidt.
Kompot af løg: Rødløgene skæres i både og sauteres i en gryde med lidt olie. Tilsæt rødvinseddike og lad retten koge, indtil eddiken er næsten væk. Tilsæt herefter 1 bdt snittet forårsløg, sukker og smør. Justér retten med salt, peber og sukker. Servér retten med nye kartofler. Tips: Fjern skel ved at trække en kniv hen langs skindsiden. Krydre mørksejfileterne med salt og lidt peber (eller andre krydreurter efter behag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken. |
|
Opskriften er vist 62334 gange,
og udskrevet 827 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne