Sørens pebersuppe
Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Christinna Indsendt : Red : |
|
|
Start med at hakke løg, hvidløg, peberfrugter, rens chili for kerner og skær dem i skiver, tilsæt
peberfrugter, løg og chili, svits dem godt, tilsæt så tomatpurre og lad det stege af. Tilsæt så paprika og hakkede tomater, tilsæt suppen, lad det koge stille op og sluk så og lad det køle af ca. 2 timer. Steg bacon tern i en gryde eller på en pande. Tilsæt osten til suppen, og rør rundt, lad det langsomt varme op, indtil der ikke er flere klumper i. Kog samtidig pastaen. Spis så. |
|
Opskriften er vist 4565 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne