Frugt Snegle
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet.
Hæld blandingen i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, men hold lidt af melet tilbage. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med f.eks et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Tag dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen til en aflang plade (ca. 30 x 50). Mos bananerne og smør dem på dejen. -Lad ca. 4 cm være fri foroven på den lange led. Fordel hindbærrene ud over bananerne og drys med sukker. Rul dejen sammen, op mod det frie stykke, som til roulade og skær den i 12 skiver, af ca. 4 cm. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade. Lad frugt sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min. Bages ved 225C grader midt i ovnen i 15 minutter. Tips: I stedet for hindbær kan man også bruge f.eks jordbær, brombær, eller hvad man nu kan lide. Tørret frugt kan også bruges. Bare ikke væskeholdig frugt som appelsin, kiwi osv. |
|
Opskriften er vist 3675 gange,
og udskrevet 55 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne