Savojkålssalat med balsamicosyltede rødløg
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : tobnice Indsendt : Red : |
|
|
Hak rødløgene i tynde strimler, og læg dem i en skål. Hæld balsamico over og vend det rundt, til alle rødløgene er vendt i det. Lad det stå og trække i 10-15 min.
Snit savojkålet i tynde strimler, riv agurken på skrå på den grove del af et rivejern, så strimlerne bliver så lange som muligt og bland det sammen i en stor skål. Bland de balsamicosyltede rødløg i den store skål og server. Salaten kan også afslutningsvis svitses kort i en gryde med lidt salt, hvis man ønsker det lunt. Tips: Smager også godt med stykker af gedeost og tranebær i. |
|
Opskriften er vist 9602 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-23 17:54:00 Mærkelig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne