Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Syltede løg:
Begynd her: Skræl rød- og skalotteløg og skær dem ud i både eller halve. Læg dem i et fad og tilsæt godt med olivenolie, salt og peber. Overdæk med stanniol og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 minutter indtil de er møre. Persilleskum: Pluk persillen fra og brug kun stilkene. De skæres i mindre stykker og sauteres i lidt olie sammen med 1 løg, der er skåret i tern. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge ind til det halve. Sigt saucen (fjern løgtern og stilke). Tilsæt fløde og lad det igen koge lidt ind. Smag til med salt og peber. Lige inden servering laves skum med en stavblender eller et piskeris og retten drysses med skåret persille. Kullerfilet: Skindsiden ridses og fileterne krydres med salt og peber. Steges på skindsiden på en pande i olie, først ved højt blus og derefter ved svag varme. Steges i ca. 3-5 min. afhængig af størrelse. Server nye (udenlandske) kartofler til retten. |
|
Opskriften er vist 41195 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne