Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum

Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 4 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 1 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 2 Skindstegt kullerfilet, syltede løg og pesilleskum, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kullerfilet med skind
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 stk. Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
6 stk. Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Syltede løg:
Begynd her: Skræl rød- og skalotteløg og skær dem ud i både eller halve. Læg dem i et fad og tilsæt godt med olivenolie, salt og peber. Overdæk med stanniol og bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 minutter indtil de er møre.

Persilleskum:
Pluk persillen fra og brug kun stilkene. De skæres i mindre stykker og sauteres i lidt olie sammen med 1 løg, der er skåret i tern. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge ind til det halve.
Sigt saucen (fjern løgtern og stilke). Tilsæt fløde og lad det igen koge lidt ind. Smag til med salt og peber. Lige inden servering laves skum med en stavblender eller et piskeris og retten drysses med skåret persille.


Kullerfilet:
Skindsiden ridses og fileterne krydres med salt og peber. Steges på skindsiden på en pande i olie, først ved højt blus og derefter ved svag varme. Steges i ca. 3-5 min. afhængig af størrelse.

Server nye (udenlandske) kartofler til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 41195 gange,
og udskrevet 536 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11667 (2777 kcal)
KJ pr. Pers. 2916 (694 kcal)
Vægt ialt 2673 gram
Vægt pr. Pers. 668 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu