Kartoffelsalat 11
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : flü Indsendt : Red : |
|
|
Sprøde hvedeflager:
Skær flutet i tynde skiver, læg dem på en bageplade, dryp med olie og strø lidt salt på : I vaarmluftovn 160 gr. i 10-15 min. Kartoffelsalaten: Skær de små kartofler i halve. Afdryp tunen og åben glasset med oliven og kom det i en skål. Skræld agurken og fjern frøene, snit i tynde skiver. Skær tomaterne i små både. Skær rødløget fint. Kom det hele ned i skålen. Hak mynte og persille og vend det i salaten sammen med olie og balsamicoen. Skær fetaosten i tern og drys over salaten. |
|
Opskriften er vist 2432 gange,
og udskrevet 41 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne