Choko/Peanutbutter/Karamel Is
Hovedingrediens : Nødder - Peanuts Fryseegnet : Ja Indsendt af : Sus Indsendt : |
|
|
Sæt dåsen med kondenseret mælk i en gryde. Fyld vand i gryden så dåsen er dækket. Bring gryden i kog og skru derefter ned for blusset. Lad det simre i 3 timer. Efter de tre timer køles dåsen af ved hjælp af koldt vand. Dåsens indhold er nu forvandlet til den fineste cremede karamelmasse.
Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje sammen til en cream. Pisk fløden til flødeskum. Pisk æggehviderne stive så skålen kan vändes på hovedet uden at indholdet falder ud. Peanutbutter, chokoladespåner og den halve dåse karamel røres i skålen med æggeblommer og sukker. Til sidst vendes flødeskum og æggehvider forsigtigt i og isen sættes i fryseren. Efter ca. 6 timer er isen klar til servering. |
|
Opskriften er vist 5819 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne