Kartoffelguf
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ja Indsendt af : jo1103 Indsendt : Red : |
|
|
vask kartoflerne og pak dem ind i sølvpapir og bages 2-3 timer ved 200 grader de skal være helt møre når de er klar pakkes de ud og skralden pilles af kartoflerne hakkes og røres godt sammen med cremefraiche, hvidløg, salt og peber.
løg, skinke og bacon steges på en varm pande med margarine og olie når der har tage lidt farve hældes vandet på og det koges ned til vandet er næsten væk. hæld derefter kødet i kartoflerne og bland det godt rundt tilsæt den ½ pose med ost og rør sammen. hæld kartoffel massen i et smurt fad drys det sidste ost på og sæt det ind i den varme ovn i ca. 30-40min til osten er smeltet og er gylden brun Tips: spises som det er eller server frisk grønt salat og flutes til eller ristede/alm rugbrød. kan laves i små ildfaste skåle som forret. |
|
Opskriften er vist 2793 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne