Lammekoteletter med chili sauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Hvidløgene og chilien svitses i hed olie til løgene tager farve, så fiskes de op.
Tomatkoncentratet tilsættes og simre, mens koteletterne steges. Koteletterne grilles ca. fire minutter på hver side - de er klar, når de kun lige er lyserøde på midten. Server straks med saucen hældt over og mynteblade som pynt. Serveres med bredbåndet pasta eller kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 11609 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne