Basilikum sauce
Fryseegnet : nej Indsendt af : 49tine Indsendt : Red : |
|
|
Løget sauteres i smøret, hvidvinen hældes i, dette koges ind til en tyk grød, fløden hældes i, saucen koges tyk (kan tage 15-20min)
sukkeret hældes i hvis saucen er sur (for sur hvidvin) basilikummen hakkes fint og kommes i, lige før serveringen. Denne sauce er fantastisk til fisk. Tips: Man kan skifte hvidvinen ud med rødvin, og komme gorgonsola ost i lige inde serveringen, så passer den også til kød. :-) |
|
Opskriften er vist 6587 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne