Creme til jordbærtærte
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld cremepulveret i mælken under konstant piskning og pisk i ca. 3 minutter og stil så creme i køleskabet i 30 minutter.
Pisk piskefløden til flødeskum og vend det i cremen. Cremen er nu klar til brug. Tips: Ønsker du at lave din creme helt fra bunden af så kan du bruge opskriften på denne vaniljecreme her Der bliver creme svarende til 1 helt brev. |
|
Opskriften er vist 3034 gange,
og udskrevet 45 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne