Meatloaf 02

Meatloaf 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Smudsby

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Meatloaf:
1000 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
150 g.bacon/parmaskine i skiver
2 små fint hakket almindelige løg
2 små fint hakket rødløg
1 rød fint hakket peberfrugt
2 æg
1 kopfuldrasp
100 g.revet cheddar
1 spsk.barbecue krydderi
1 spsk.allround krydderi
1 spsk.Worcestershire sauce
1 tsk.salt
 
 Sovs:
1 ds.hakket tomater
1 spsk.Worcestershire sauce
2 spsk.brun farin
2 dl.tomat ketchup
2 spsk.chili pulver
2 fedhvidløg knust
 
Opskrift:
Meatloaf er nem at lave og smager fantastisk og opskriften er også egnet til at man laver ændringer hvis man f.eks syntes den er for stærk eller fordi der er en ting man ikke kan lide i den. Men jeg lavet den sådan her.

Du tager alle ingredienser til selve meatloafen i en skål ( undtagen bacon/parmaskine ) og moser det godt sammen til kødet er nemt at forme.
Derefter smøre du et ildfast fad med lidt fedtstof. Derefter former du en
stor meatloaf. Så lægger du bacon/parmaskine strimlerne over så de dækker kødet. Så skal den i ovnen og stå på 180 grader i midten af en forvarmet almindelig ovn i en time og ti minutter.

Sovs/Glaze
Inden meatlofen kommer ud af ovnen har man mixet alle tingene til sovsen godt sammen og varmet det godt op i en gryde.
Tag meatloafen ud af ovnen og hæl overskydne fedt/væske fra og hæl derefter sovsen ud over til den er dækket. Giv den ydligere 10 - 15 min i ovnen og så er den færdig.

Tips:

Tips. Retten er dejlig for den kan serveres med en masse. F.eks pomfritter/ris/salat. Man kan smage sovsen til med brun farin og chili alt efter hvor stærk/sød man vil have sovsen. Bon apetit.





karakterer:
Opskriften er vist 4341 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu