Flutes med soltørres tomat og jalapenos
Fryseegnet : ja Indsendt af : pots Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i luken mælk. Tilsæt A38 (eller hva der var i køleskabet), honning, krydderier samt hakkede soltørrede tomater og jalapenos. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen godt.
Stilles hen og hvile i ca 1/2 time (Stil gerne dejen til koldhævning, fx et par timer i køleskabet, men det er ikke nødvendigt. Kan fx om sommeren laves om morgenen til brug om aftenen).
Formes til 4 flutes. og læg dem på bageplade.
Bag flutes'ene i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min varmluft
|
|
Opskriften er vist 5410 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer pia - 2015-06-14 16:58:02 De bedste flutes. Der er smag ved dem, og olien gør at de ikke blir tørre og kedelige... Og hvis man vil ha dem stærkere så tilføj chili ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne