Wok-stroganoff med kinesiske nudler
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tynde strimler. Snit forårsløgene i skrå stykker og svampene i kvarte stykker, og hak hvidløget fint.
Pisk alle tingene til saucen sammen i en skål. Smages til med salt og friskkværnet peber. Varm wokken op med 1 spsk. olie. Brun kødet ad et par gange, og tag det op igen. Krydr med salt og peber efterhånden. Kom resten af olien i, og svits forårsløg og hvidløg til de lige falder sammen. Tag dem op igen. Svits svampene et par minutter, og tag også dem op. Hold det hele varmt tildækket. Hæld saucen i wokken og pisk til den begynder at tykne. Lad den koge godt igennem og smag den til. Du kan lave den stærk eller mild i smagen med mere eller mindre paprika og evt. lidt stødt chilipulver. Vend kød og grøntsager i saucen, og varm det hele godt igennem. Servér med nudler. |
|
Opskriften er vist 6468 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne