Langtidsstegt kalvefilet (rød)
Hovedingrediens : Oksekød - Kalvefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kalvefileten med salt, peber og muskatned.
Sæt den ind i en kold ovn. Tænd ovnen på 60 grader (almindelig ovn) og lad den stå i 4½ time. Skru op på 100 grader og lad den stå i 40 minutter. Tag den ud, pak den ind i sølvpapir, og lad den hvile i 10 minutter. Skær den i ønskede stykker og server den. Tips: Denne opskrift giver en rød kalvefilet. |
|
Opskriften er vist 30377 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-01-11 18:42:21 ingen kernetemperatur? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne