Langtidsstegt kalvefilet (rød)

Langtidsstegt kalvefilet (rød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.kalvefilet
 Salt
 Peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Krydr kalvefileten med salt, peber og muskatned.
Sæt den ind i en kold ovn.
Tænd ovnen på 60 grader (almindelig ovn) og lad den stå i 4½ time.
Skru op på 100 grader og lad den stå i 40 minutter.
Tag den ud, pak den ind i sølvpapir, og lad den hvile i 10 minutter.
Skær den i ønskede stykker og server den.

Tips:

Denne opskrift giver en rød kalvefilet.





karakterer:
Opskriften er vist 30377 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-11 18:42:21
ingen kernetemperatur?