Græsk kartoffelfad
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Lekei Indsendt : Red : |
|
|
Skyl kartoflerne godt og skær dem i smalle både. Kom dem i en lille bradepande og dryp med olie og citron.
Drys med salt, peber og oregano over og vend knuste eller finthakkede hvidløgsfed i. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader alm. ovn Skær imens peberfrugterne i strimler på langs. Bland dem i kartoflerne efter 35 min Giv kartoffelretten endnu 10 min. Drys til sidst med fetaterninger og oliven og kom persille på inden servering. Tips: Passer godt til lam, kylling m.m. |
|
Opskriften er vist 5445 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne