Laksemousse 03
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Laksen blendes med lidt salt, tilsæt derefter ægget og tilsidst fløden og lidt peber.
Hældes i små smurte forme og bages i vandbad med staniol over ca 25 min ved 180 grader. Lad moussen afkøle. Er overfladen ujævn, så skær den lige (den skal stå pænt). Vend moussen ud så bunden vender opad. Pynt med lidt røget laks, rogn og pesto. Serveres med cremefraiche rørt med klippet dild og purløg. |
|
Opskriften er vist 7807 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne