Rødfisk med bagt fennikel og citruskartofler

Rødfisk med bagt fennikel og citruskartofler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rødfiskefilet
1000 g.små nye kartofler med skræl
250 g.spinat frisk
2 dl.fløde
 olie
 salt
 peber
2 stk.fennikel
1 tsk.honning
2 stk.citron usprøjtet
 
Opskrift:
Citruskartofler:
Kartoflerne skrubbes, skæres i både og lægges i et ildfast fad. Skallen fra en 1/2 citron drysses over kartoflerne sammen med salt og lidt olie. Knuste limeblade kan med fordel anvendes i stedet for citronskal. Skær 1 citron i tynde både og fordel dem mellem kartoflerne. Bages i ovnen ved 200 g i ca. 30 min. eller til de er møre.

Bagt fennikel:
2 stk. fennikel placeres på bagepapir i et ildfast fad og krydres med salt og stænkes med olivenolie. Indpakkes derefter i bagepapiret, så fenniklen bages i egen saft. Bages sammen med kartoflerne ved 200 g i ca. 30 min.

Rødfisk:
Filetterne krydres med salt og steges i lidt olie på en pande med skindsiden nedad - først ved hård varme, så de danner skorpe, og derefter ved mindre varme indtil kødet er hvidt.

Spinatsauce:
Spinatbladene svitses let i en smørklat. Fløde, lidt citronsaft og honning kommes i og det koges op. Smages til med salt og peber og serveres med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 20333 gange,
og udskrevet 678 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu