Rødfisk med bagt fennikel og citruskartofler
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Indsendt : Red : |
|
|
Citruskartofler:
Kartoflerne skrubbes, skæres i både og lægges i et ildfast fad. Skallen fra en 1/2 citron drysses over kartoflerne sammen med salt og lidt olie. Knuste limeblade kan med fordel anvendes i stedet for citronskal. Skær 1 citron i tynde både og fordel dem mellem kartoflerne. Bages i ovnen ved 200 g i ca. 30 min. eller til de er møre. Bagt fennikel: 2 stk. fennikel placeres på bagepapir i et ildfast fad og krydres med salt og stænkes med olivenolie. Indpakkes derefter i bagepapiret, så fenniklen bages i egen saft. Bages sammen med kartoflerne ved 200 g i ca. 30 min. Rødfisk: Filetterne krydres med salt og steges i lidt olie på en pande med skindsiden nedad - først ved hård varme, så de danner skorpe, og derefter ved mindre varme indtil kødet er hvidt. Spinatsauce: Spinatbladene svitses let i en smørklat. Fløde, lidt citronsaft og honning kommes i og det koges op. Smages til med salt og peber og serveres med det samme. |
|
Opskriften er vist 20333 gange,
og udskrevet 678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne