Fransk løgsuppe 06
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Fryseegnet : nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl løgene og skær dem i tynde skiver. Svits dem langsomt i rigeligt smør, til de er brune og karamelliserede. Det tager tid, Vend dem undervejs og sørg for, at de ikke brænder på.
Skær fluten i skiver og tør dem i ovnen ved 180 grader til de er helt tørre. Når løgene har den rette farve, drysses mel over, bages igennem et øjeblik og tilsæt så bouillonen. Læg timian, laurbærblade og hel peber i et stykke gase (eller et te/kaffe filter)og læg det i suppen. Tilsæt hvidvin og cognac. Lad suppen simre i 15-20 min. Fjern gaseposen og smag til med sherryeddike. Fordel suppen i portionsskåle, dæk overfladen med tør flutes og drys med revet ost. Gratiner under grillen i ovnen til osten er gylden og begynder at boble. |
|
Opskriften er vist 6733 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne