Nemme koteletter i fad

Nemme koteletter i fad , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegne

Indsendt af : Uffe Larsen

Indsendt :      Red :
Nemme koteletter i fad , billede 4 Nemme koteletter i fad , billede 1 Nemme koteletter i fad , billede 2 Nemme koteletter i fad , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Jensen Favoritsauce 1 flaske Jensen Favoritsauce indeholder ca. 250 gram.
400 gram Bacon i tern
400 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader. Steg baconen på en pande. på samme pande stegers cocktailpølserne og koteletterne brunes af.

I mens blendes de hakket tomater, madlavningsfløde og Jensen`s Favorit sauce til en jævn masse.

Kom koteletterne i et ovnfast fad, hæld sauce over og sæt det i ovnen i 30-40 min.

Drys cocktailpølserne og bacon over når der er 5 min tilbage af tiden.

Serveres med kogte ris og evt. kogte ærter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad

karakterer:
Opskriften er vist 88939 gange,
og udskrevet 1105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15564 (3705 kcal)
KJ pr. Pers. 3891 (926 kcal)
Vægt ialt 2050 gram
Vægt pr. Pers. 512 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 759 KJ (180 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 14.0 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-28 21:41:58
Hvor stammer den dejlige opskrift dog fra.

  -   2014-02-12 18:50:02
Den plejer jeg også altid at lave.. Smager fantastisk. Dog tilsætter jeg nogle hakkede løg og evt. Peberfrugter :-) ..