Nemme koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Er fryseegne Indsendt af : Uffe Larsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Steg baconen på en pande.
på samme pande stegers cocktailpølserne og koteletterne brunes af.
I mens blendes de hakket tomater, madlavningsfløde og Jensen`s Favorit sauce til en jævn masse. Kom koteletterne i et ovnfast fad, hæld sauce over og sæt det i ovnen i 30-40 min. Drys cocktailpølserne og bacon over når der er 5 min tilbage af tiden. Serveres med kogte ris og evt. kogte ærter. |
|
Opskriften er vist 89023 gange,
og udskrevet 1158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Uffe Larsen - 2018-02-28 21:41:58 Hvor stammer den dejlige opskrift dog fra. Tina Lund - 2014-02-12 18:50:02 Den plejer jeg også altid at lave.. Smager fantastisk. Dog tilsætter jeg nogle hakkede løg og evt. Peberfrugter :-) .. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne