Nem madtærte med eget valg af fyld
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Smuldr margarinen ud i mel og salt. Tilsæt vandet og saml dejen hurtigt til en kugle. Stil dejen i køleskabet til den skal bruges. (Den kan holde sig op til to døgn i køleskabet. Rul dejen ud med en kagerulle og placer den i et tærtefad. FYLD: Læg kød og/eller grøntsager i fadet. Rør æg, mælk og ost sammen og hæld det over fyldet. Bag tærten i 20 minutter på 200 grader (almindelig ovn). |
|
Opskriften er vist 8171 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne