Fiskesuppe 04
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Coverne Indsendt : Red : |
|
|
Løg finhakkes og svitses i god olie sammen med 2 tsk. velduftende orientalsk karry i en gryde.
Derefter tilsættes hakkede tomater, dild, 2 liter fiskebouillon og 1,5 dl ris med kort kogetid (løse ris). Herligheden koger ca. 10-15 min og imens skæres 400 g. lækker torskefilet der tilsættes sammen med rejer eller hummerhaler samt krabbekød når tiden er gået. Efter 2 min tilsættes 2,5 dl fløde og suppen smages til med salt og peber. Suppen koges op. Serveres med brød til. |
|
Opskriften er vist 5003 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne