Fiskesuppe 04

Fiskesuppe 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Coverne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.torskefilet
 50-60 g. jomfruhummerhaler (ca. 500 g) eller 200 g. optøede rejer
200-300 g.kød fra krabbeklør
1.5 dl.ris
1 finthakket løg
2 l.fiskebouillon
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.karry
 Dild
 Salt
 Peber
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Løg finhakkes og svitses i god olie sammen med 2 tsk. velduftende orientalsk karry i en gryde.
Derefter tilsættes hakkede tomater, dild, 2 liter fiskebouillon og 1,5 dl ris med kort kogetid (løse ris).
Herligheden koger ca. 10-15 min og imens skæres 400 g. lækker torskefilet der tilsættes sammen med rejer eller hummerhaler samt krabbekød når tiden er gået.
Efter 2 min tilsættes 2,5 dl fløde og suppen smages til med salt og peber.
Suppen koges op.

Serveres med brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 5003 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu