Kokostoppe (Paleo)
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Kokostoppe (Paleo) Indsendt : Red : |
|
|
1) Blend dadler, æg og hvide til en luftig masse. Dette tager et par minuter.
2) Smelt smør og afkøl 1min (til den er finger lun) 3) flæk vaniliestangen og tag vanilie kernerne ud. Mos steviaen ud i kernern så du deler vanilien til vanilie sukker. 4) pisk æggemasse, vaniliesukker og smør sammen 5) rør kokosmelet i og lad dejen hvile i 10 min imens tænder du for ovnen på 180 grader. Form herefter toppene som små kugler og pres dem til toppe på en bageplade. Størrelse er valgfri men jeg anbefaler man laver 20-30 stk. Bages i 8-10 min til de er gyldne Kokostoppene køles og chokolade varmes i vandbad og toppenes bund dyppes i smeltet chokolade. |
|
Opskriften er vist 4488 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer helene - 2015-05-05 14:59:46 Jaja, ikke en eneste af disse ingredienser fandtes i Danmark i stenalderen ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne