Bagt torsk med karrysauce og friske asparges
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet med skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsk:
Filetterne skylles og duppes tørre. Placér fisken i et smurt fad med skindsiden op, dryp lidt olie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 8-10 min. Herefter kan skindet let tages af, og torsken krydres med salt og peber. Svits bacontern og drys dem henover torsken. Karrysauce: Rist 1/2 tsk karry af i en gryde, tilsæt løg og æble, der er skåret i fine tern og lidt olie. Sautér det i ca. 2 min. Tilsæt 1 dl hvidvin og lad det få et opkog. Tilsæt herefter 1 dl æblejuice og 2 dl. hønsefond og lad det koge ind til det halve. Saucen blendes og smages til med salt og peber. Asparges: Knæk aspargesene (eller skær det nederste væk ca. 5-7 cm.). Skylles og koges i letsaltet vand i ca. 3-5 min afhængig af størrelse. Server retten med kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 70116 gange,
og udskrevet 3151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Smolfsine - 2009-01-20 17:33:39 Da jeg ikke lige havde Asparges, men havde grønne bøner ja så brugte jeg dem i stedet. Jeg rev løg og æble på et rivejern. Så behøver du nemlig ikke at blende sovsen da æble og løg vil koge helt ud og jævne sovsen. Da jeg har diabetis unlod jeg den 1 dl æblejuice. Jeg brugte 3 dl hønsefond istedet. Og du kan komme 1tsk karry i. For bacon brugte jeg kalkun bacon, da der er meget mindre fed i denne slags bacon. Per - 2008-11-15 19:52:20 Syntes det er lidt syndt med blendet sauce, i stedet sigtes æbler og løg fra og saucen jævnes med en smørbolle. Eller alternertivt en sennepssauce. Inge - 2008-02-28 18:09:09 Utrolig lækker. Jeg serverede også kogte gulerødder og groft brød til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne