Ristærte med broccoli
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Fryseegnet : nej Indsendt af : Dorte11 Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
1. Smør formen med olie og drys evt. med rasp
2. Giv broccolien et opkog. Lad den derefter dryppe af. 3. Bland ris og kød og læg det i bunden af formen. 4. Ovenpå lægges broccolibuketterne. 5. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen, og hæld det i formen. 6. Ovenpå puttes revet ost og solsikkekerner. 7. Bages i alm. ovn ved 200 grader i ca. 40-45 min. Mærk efter om æggemassen er stivnet i midten. Tips: I stedet for skinke kan bruges en rest hamburgerryg eller anden kødrest. Risene kan være en rest fra dagen før. I det hele taget en god resteret. |
|
Opskriften er vist 15940 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne