Gulerodssuppe med asiatisk twist
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marianne Søgaard Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en stor suppegryde. Hak og tilsæt hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, og lad det bruse af. Skær gulerødderne i skiver, og svits dem kort i gryden. Alle øvrige grøntsager hakkes og tilsættes. Lad det hele blive varmt i gryden, og rør rundt engang imellem. Efter ti minutter tilsættes bouillonen, og suppen koges op. Lad det koge i 15 minutter. Skær kyllingen i mindre stykker og tilsæt dem. Man kan vælge at blende suppen eller at spise den, som den er. Hvis den skal blendes, gøres det nu, inden flødeost og fløde tilsættes. Det at blende kyllingen med kan virke mærkeligt, og faktisk var det noget, jeg ved "et uheld" kom til, første kan jeg lavede suppen. Et heldigt uheld, da suppen kun blev bedre af det, og da suppen bliver nemmere at spise, når der ikke er hele kyllingestykker i. Server med godt brød.
|
|
Opskriften er vist 5320 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne