Gulerodssuppe med asiatisk twist

Gulerodssuppe med asiatisk twist, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marianne Søgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
7-8 gulerødder
1 stort løg
1 rød frisk chili
2 fedhvidløg
3-4 spsk.frisk ingefær
0.75 rød peberfrugt
1.5 l.hønsebouillon
280 g.kyllingefilet eller kyllingebryst
100 g.flødeost, fx pikant eller neutral
1 dl.madlavningsfløde
2 tsk.karry
 Lidtsmør til stegning
 
Opskrift:
Smelt smørret i en stor suppegryde. Hak og tilsæt hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, og lad det bruse af. Skær gulerødderne i skiver, og svits dem kort i gryden. Alle øvrige grøntsager hakkes og tilsættes. Lad det hele blive varmt i gryden, og rør rundt engang imellem. Efter ti minutter tilsættes bouillonen, og suppen koges op. Lad det koge i 15 minutter. Skær kyllingen i mindre stykker og tilsæt dem. Man kan vælge at blende suppen eller at spise den, som den er. Hvis den skal blendes, gøres det nu, inden flødeost og fløde tilsættes. Det at blende kyllingen med kan virke mærkeligt, og faktisk var det noget, jeg ved "et uheld" kom til, første kan jeg lavede suppen. Et heldigt uheld, da suppen kun blev bedre af det, og da suppen bliver nemmere at spise, når der ikke er hele kyllingestykker i. Server med godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 5246 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu