Sunde grovboller 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : ja Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Gær opløses i det lunkne vand
Alle øvrige ingredienser kommes i og dejen æltes godt (det anbefales at bruge en røremaskine) Lad dejen hæve 30-60 min og form bollerne med to spiseskeer der dyppes i vand, så dejen slipper. Dejen er meget lind. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 22-25 min Husk at pensle godt med æg, så bliver de helt klart pænest. Tips: Både græsk yoghurt og skyr kan erstattes af andet mælkeprodukt. Hirseflager kan erstattes af havregryn eksempelvis. |
|
Opskriften er vist 6947 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne