Sustes rosenkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt af : Suste Indsendt : Red : |
|
|
Rosenkålene gøres klar ved at pille det yderste lag af og skære lidt af stokken af. Koges tre minutter i letsaltet vand og køles af. Skæres ud i 0,5 cm. Tykke skiver.
salatens øvrige ingredienser blandes - undt. Æblet, og der hældes lidt olie og balsamico over. Tilsidst kommer det fintsnittet æble i.
|
|
Opskriften er vist 6679 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne