Pekanris

Pekanris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Oprindelsesland : Cajun

CajunFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pekanris, billede 4 Pekanris, billede 1 Pekanris, billede 2 Pekanris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
40 gram Pekannødder
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Rismel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Cayennepeber
1 tsk. Chili, stødt
   
Opskrift:
Svits finthakket løg og selleri samt fintblendet pekannødder i det smeltede smør.

Tilsæt vand, ris, salt, cayennepeber og chilipeber.

Læg låg på og kog i ca. 11 minutter til vandet er kogt næsten væk.

Sluk for varmen og lad risene trække 20-30 minutter inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 1960 gange,
og udskrevet 47 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2751 (655 kcal)
KJ pr. Pers. 687 (163 kcal)
Vægt ialt 1332 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 206 KJ (49 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 3.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu