Pizza sauce 02
Fryseegnet : ja Indsendt af : Lars Rosenstedt Indsendt : Red : |
|
|
start med at varmeolien derefter putter du løget i og de svitses til de er gylden.
mas hvidløget i en hvidløgspresser og lad dem svitse med i ca. 1 min. Tag de hk tomater og kom i derefter tager du det resten og kommer i. lad det små simre under låg i ca. 10 min alt efter hvor tyk du vil have saucen. Tips: hvis man vil have en sous der smager af lidt mere kan med fordel udskifte en af de hk tomater med en salsa sauce medium alt efter hvor stærk man ønsker den |
|
Opskriften er vist 1887 gange,
og udskrevet 80 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne