Goong Gah Tee-em - hvidløgsrejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : nej Indsendt af : Pia 7000 Indsendt : Red : |
|
|
start med at marinere rejerne i en marinade af hvidløg, fiskesovs hakket, koriander, brun farin og peber. bland delene sammen og tilsæt rejerne og lad dem marinere i 30 minutter.
Når de 30 minutter er gået opvarmes 2 spsk. olie i en mellemstor stegepande og steg rejerne i et par minutter sammen med marinaden. tilsæt lidt friskt presset citronsaft over blandingen. Server med ris og pyntet med lidt frisk koriander kviste på toppen Tips: lækkert med ris og eller flutes en nem og enkel ret men meget lækker og velsmagende |
|
Opskriften er vist 3512 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne