Goong Gah Tee-em - hvidløgsrejer

Goong Gah Tee-em - hvidløgsrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Pia 7000

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 fedhvidløg knust
2 spsk.fiskesovs
2 spsk.friskhakket korianderblade
1 citron
1.5 spsk.brun farin
0.5 friskkværnet peber
500 g.kæmpe rejer
 
 Stegning:
 olie
 
Opskrift:
start med at marinere rejerne i en marinade af hvidløg, fiskesovs hakket, koriander, brun farin og peber. bland delene sammen og tilsæt rejerne og lad dem marinere i 30 minutter.

Når de 30 minutter er gået opvarmes 2 spsk. olie i en mellemstor stegepande og steg rejerne i et par minutter sammen med marinaden. tilsæt lidt friskt presset citronsaft over blandingen.

Server med ris og pyntet med lidt frisk koriander kviste på toppen

Tips:

lækkert med ris og eller flutes en nem og enkel ret men meget lækker og velsmagende





karakterer:
Opskriften er vist 3512 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu