Hjemmelavet fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fiskesuppe:
Begynd med at snitte grønsagerne i meget fine stave. Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad det små koge i ca. 1-2 min. Skær fiskestykkerne i tern og kom dem i gryden sammen med grønsagerne. Lad igen suppen få et opkog og lad den simre i ca. 1 min. Til sidst smages suppen til med salt og peber, hakket frisk basilikum eller dild og monteres med 1 smørklat. (kan evt. undlades). Server fiskesuppen med flûtes el. lign. Tips: Fiskefond: Fonden er kogt på ben fra torsk, skærising, kuller og havtasker. Af grønsager er der brugt snittede gulerødder, selleri, og porre samt dild- og persille kviste. Desuden er der brugt salt, peber, karry, hvidvin, og laurbærblade. |
|
Opskriften er vist 69879 gange,
og udskrevet 1665 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne